Centre d’ajuda per a demandants d’ocupació

Per utilitzar la borsa de Mas Carandell com a demandant d’ocupació per primera vegada cal introduÏr les dades personals, de formació i d’experiència laboral a l’apartat Donar-se d’alta com a demandant, tot seguint els següents passos:

  1. Clicar l’enllaç Donar-se d’alta com a demandant
  2. Activar l’accés omplenant el formulari am les dades: NIF, nom, primer cognom i e-mail
  3. Estar d’acord amb les condicions d’ús de la borsa i amb la cessió de dades d’acord amb la Llei Orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal
  4. Premer el botó enviar
  5. Iniciar el procés d’introducció de dades en els diferents apartats, tenint en compte que alguns són obligatoris. Cal observar les indicacions sobre el format de les dades que s’han d’introduir, com per exemple en el cas de les dates.

L’accés d’una persona enregistrada anteriorment com a demandant a la borsa, es realitza introduint el seu DNI/NIF i la seva contrasenya a l’apartat d’identificació de la dreta. Si el NIF i la contrasenya són correctes, seran validats i ja es pot accedir per modificar les dades, consultar ofertes de treball, inscriure’s en alguna, consultar l’historial, o bé per canviar la contrasenya.

En el cas de no poder donar-se d’alta a la borsa o no poder accedir a l’espai personal cal comunicar la incidència mitjançant el formulari a tals efectes del Centre d’ajuda, apartat Incidències tècniques.